Лудогорец започна участието си в предварителните кръгове на Шампионската лига със загуба.

...
Лудогорец започна участието си в предварителните кръгове на Шампионската лига със загуба.
Коментари Харесай

Лудогорец катастрофира срещу косовския Балкани

Лудогорец стартира присъединяване си в предварителните кръгове на Шампионската лига със загуба. Зелените паднаха с 0:2 от косовския Балкани Суха река в.

Двата гола паднаха в разстояние единствено на 10 минути. В края на първата част Меритон Кореница се разписа за 1:0, а в 55-ата Кендрим Зуба удвои задатъка на Балкани.

Реваншът в Разград е на 19 юли от 21:00 часа. Победителят ще срещне Олимпия Любляна или Валмиера във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Загубилият ще играе в квалификациите за Лигата на конференциите против изгубилия от двойката ХИК Хелзинки – Ларне.

През първото полувреме Балкани владееше повече топката, само че без да основава проблеми на българския отбор. В добавеното време на първата част обаче след центриране топката стигна до Меритон Кореница, който я изстреля във вратата на Падт за 1:0.

На почивката Ивайло Петев направи две смени. Доминик Янков и Педро Нареси се появиха на местата на Нонато и Мануел Шоу. В 55-ата минута след ново центриране Зуба бе оставен непокрит и с глава направи 2:0. В 63-ата минута косоварите имаха късмет и за трети гол, само че Падт избави удари на Лоренцо Траши.

Лудогорец натисна в опит да върне едно попадение. Първо Матиас Тисера изпусна от добра позиция. После Десподов центрира от корнер, Нареси стреля с глава, само че Количи улови на голлинията.

Шест минути преди края Доминик Янков беше изведен от Клод Гонсалвеш, само че уцели страничната греда.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР